Cenník a dopyt utesnení studní

Cenník utesnení studní

Typ utesneniaZákladná cenaZľavaAkčná cena
Utesnenie plášťa studne z betónových skruží 187 €

Základné ceny sú platné od 13. 4. 2022. Akčné ceny sú platné do odvolania. Ceny sú s 20 % DPH. Termín dodania do 4 týždňov.

Popis:

Utesnenie plášťa studne proti povrchovému znečisteniu spočíva v utesnení všetkých škár, priestupov a prasklín v plášti studne do hĺbky 2,5 m pod terén. Práce prebieha z vnútorného priestoru studne tmelením.

Tmel je možné aplikovať len na čistý povrch a preto odporúčame tmelenie vykonávať v jednom pracovnom cykle spolu s čistením studne.

Cena zahrňuje:

  • tmel s atestom zdravotnej nezávadnosti 15 kg
  • montážne práce 1,0 hod. (2 pracovníci)
  • dopravu zo strediska Bratislava, Trenčín, Žilina

Pozn.:

Uvedené množstvo tmelu a práce je pre túto opravu obvyklé. Toto množstvo môže byť znížené alebo navýšené v závislosti na počtu a veľkosti škár a priestupov. V takom prípade aj cena utesnenia bude podľa cenníka upravená.

Dopyt utesnenia studne

Utesnenie studne môžete objednať priamo na telefónnom čísle 0948 290 190. Ak chcete požiadať o vypracovanie ponuky, vyplňte a odošlite dopytový formulár.


Studňa je na adrese:


  

Vyplnením a odoslaním tohto dopytového formulára sa k ničomu nezaväzujete. Týmto nám len predávate bližšie informácie pre vypracovanie ponuky. Týmto nám tiež udeľujete súhlas so spracovaním osobných údajov (NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679), ktoré budú použité na účely jednorazového vybavenia dopytu alebo zodpovedanie zaslanej otázky. Prevádzkovateľ internetového portálu StudnaNaKluc.sk je jediným vlastníkom informácií získaných na tomto serveri.