Cenník a dopyt opráv sediel poklopov

Cenník opráv sediel poklopov

Typ sedlaZákladné cenyZľavaAkčné ceny
Oprava sedla poklopu pre studne Ø 800 - 900 mm 163 €
Oprava sedla poklopu pre studne Ø 1000 mm 168 €

Základné ceny sú platné od 13. 4. 2022. Akčné ceny sú platné do odvolania. Ceny sú s 20 % DPH. Termín dodania do 4 týždňov.

Popis:

Oprava sedla poklopu pre studne z betónových skruží Ø 800 - 900 mm (DN 800 - 900) a Ø 1000 mm (DN 1000) spočíva v oprave hornej hrany skruže tzn. plochy, na ktorú dosadá zákrytová doska.

Skruž bude z vnútornej aj vonkajšej strany opatrená špeciálnymi debniacimi kruhmi a vzniknutý priestor do roviny vybetónovaný. Po betonáži bude studňa prikrytá fóliou.

Zákrytovú dosku je možné na opravené sedlo pokladať za 3–10 dní po vybetónovaní (je súčasť dodávky).

Cena zahrňuje:

  • rýchloschnúci betón
  • montážne práce
  • dopravu zo strediska Bratislava, Trenčín, Žilina

Dajte nám vedieť:

  • ak je na studni umiestnená ručná pumpa
  • ak je nerovnosť existujúceho sedla väčšia ako 7 cm

Dopyt opravy sedla poklopu

Opravu sedla poklopu môžete objednať priamo na telefónnom čísle 0948 290 190. Ak chcete požiadať o vypracovanie ponuky, vyplňte a odošlite dopytový formulár.


Studňa je na adrese:


  

Vyplnením a odoslaním tohto dopytového formulára sa k ničomu nezaväzujete. Týmto nám len predávate bližšie informácie pre vypracovanie ponuky. Týmto nám tiež udeľujete súhlas so spracovaním osobných údajov (NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679), ktoré budú použité na účely jednorazového vybavenia dopytu alebo zodpovedanie zaslanej otázky. Prevádzkovateľ internetového portálu StudnaNaKluc.sk je jediným vlastníkom informácií získaných na tomto serveri.