Cenník a dopyt analýz studničnej vody

Cenník analýz studničnej vody pre západné Slovensko

ProduktZákladné cenyZľavaAkčné ceny
Minimálny rozbor (podľa prílohy č. 2, zákona č. 354/2006 Z. z. + celková tvrdosť) 1 185 €
Výberový rozbor 2 112 €
Akreditovaný odber vzorky zdarma
Doprava na miesto odberu zdarma

Základné ceny sú platné od 25. 5. 2022. Akčné ceny sú platné do odvolania. Ceny sú s 20 % DPH.

Popis: 

1 Získate informácie o stabilite vodného zdroja, účinnosti úpravy vody a dezinfekcie (28 organoleptických, fyzikálnych, chemických, toxických a mikrobiologických ukazovateľov).
Tento rozbor odporúčame všetkým majiteľom domových studní, k správnemu konaniu (kolaudácii) je nevyhnutný.
Majiteľ verejnej studne a súkromnej studne využívanej k podnikateľskej činnosti musí zabezpečovať rozbory tohto rozsahu podľa zákona č. 354/2006 Z. z.

2 Dokáže vypovedať o bakteriologickej, chemickej a organickej kontaminácii vodného zdroja (9 najčastejšie nevyhovujúcich ukazovateľov). Na základe výsledkov je možné nasmerovať ďalší postup.
Tento rozbor odporúčame len majiteľom domových studní, ktoré sú dlhodobo prevádzkované podľa STN 75 5115, pravidelne kontrolované, udržiavané a kde je pravidelne zabezpečovaný odber a rozbor vody.

Cena zahrňuje:

  • akreditovaný odber | vzorku odoberieme do 10 dní od objednania
  • akreditovaný rozbor podľa výberu
  • protokol o analýze | výsledok obdržíte emailom do 10 dní od odberu
  • návrh nápravných opatrení
  • dopravu v rámci západného Slovenska

Dopyt analýzy studničnej vody

Požadovanú analýzu studničnej vody môžete objednať priamo na telefónnom čísle 0948 290 190. Ak chcete vypracovať ponuku, vyplňte a odošlite dopytový formulár.


Studňa je na adrese:


  

Vyplnením a odoslaním tohto dopytového formulára sa k ničomu nezaväzujete. Týmto nám len predávate bližšie informácie pre vypracovanie ponuky. Týmto nám tiež udeľujete súhlas so spracovaním osobných údajov (NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679), ktoré budú použité na účely jednorazového vybavenia dopytu alebo zodpovedanie zaslanej otázky. Prevádzkovateľ internetového portálu StudnaNaKluc.sk je jediným vlastníkom informácií získaných na tomto serveri.